KATALOG

Neomejeno število predvajanj za vse oddaje iz ponudbe za neverjetno ugodno ceno (ceno za to ponudbo in tudi posamezne cene za serije in oddaje lahko vidite, potem ko se registrirate/logirate na to platformo – če tega še niste storili, potem kliknite TUKAJ).

  • Kliknite TUKAJ in vidite PDF-katalog za lokalne TV-postaje s cenami in oddajami, prav tako pogoje in ceno za to POSEBNO PONUDBO (lahko vidite potem, ko se registrirate/logirate na to platformo – če tega še niste storili, kliknite TUKAJ).
  • Kliknite TUKAJ in vidite PDF-katalog za regionalne TV-postaje s cenami in oddajami, prav tako pogoje in ceno za to POSEBNO PONUDBO (lahko vidite potem, ko se registrirate/logirate na to platformo – če tega še niste storili, kliknite TUKAJ).
  • Kliknite TUKAJ in vidite PDF-katalog za nacionalne TV-postaje s cenami in oddajami, prav tako pogoje in ceno za to POSEBNO PONUDBO (lahko vidite potem, ko se registrirate/logirate na to platformo – če tega še niste storili, kliknite TUKAJ).
  • Kliknite TUKAJ in bez registracije vidite PDF-katalog s popisom vseh oddaj.

Razen izdaje računa/fakture, se podpiše licenčna pogodba za uporabo video-materiala (na tem LINKU lahko preberete vsebino in pogoje, vsebovane v pogodbi, za uporabo oz. predvajanje oddaj, ki so predmet te pogodbe).

 

S spoštovanjem,

TVmedia7